Westerdel, een plek om te leven

Omdat wonen meer is dan alleen huisvesting

Westerdel is een ideale plek om te wonen en te leven. Voor jong en oud. Doordat Westerdel aan de rand van Broek op Langedijk ligt, zijn winkels en andere belangrijke voorzieningen binnen handbereik. Verder is de bereikbaarheid van Westerdel prima geregeld, onder meer richting de randstad. En heerlijk recreëren in de natuur doe je zowel in de wijk als de direct omliggende natuurgebieden.

Ontdek de omgeving van Westerdel Langedijk

Wie Langedijk zegt,
denkt aan varen

Water en varen

Wie Langedijk zegt, denkt aan varen. Ook Westerdel heeft en houdt een rijke watercultuur. De vele waterlopen in de woonwijk worden verbonden met het water in de wijde omgeving, zodat jouw vaarbestemmingen vanuit huis straks letterlijk eindeloos zijn. Alle woningen liggen immers vlakbij water met een openbare oever en gemeenschappelijke steiger. Er zijn zelfs woningen met een achtertuin aan het water, met ruimte voor privésteigers.

Een groen dorp

Het landelijke karakter van de omgeving wordt op verschillende manieren weerspiegeld in de inrichting van Westerdel. De dorpse sfeer zie je ondermeer terug in voortuinen, grasbermen en hagen. De randen van de wijk krijgen een zo natuurlijk mogelijke opzet, met flauwe oevers met brede rietzones en elzen- en wilgenbeplanting. De wijk zelf heeft een meer parkachtig karakter, met verspreide bomen te midden van bloeiende bermen.

De dorpse sfeer
zie je overal terug

Een woonwijk voor
jong en oud

Omringd zijn door het avontuur

Overal in Westerdel zijn recreatie- en ontmoetingsplekken. Denk aan speelplekken voor kleine en grotere kinderen, of aan de dorpsweide, de waterpartij in de dorpskern met de grote vlonder, de openbare oevers, de autoluwe straatjes en de plantsoentjes. Ook op het midden in de wijk aangelegde grote speeleiland kunnen kinderen zich prima vermaken. Ze worden letterlijk omringd door avontuur.

Recreëren in je eigen omgeving

Op een paar honderd meter van de woonwijk ligt het unieke recreatiegebied Geestmerambacht. In de ongerepte natuur ervan kun je wandelen, fietsen, picknicken en zwemmen. Er zijn kleine strandjes, prachtige rietoevers en er is bos. Er is een fietstunnel onder de N245, zodat iedereen straks veilig naar het mooie Geestmerambacht kan fietsen.

Wandelen, fietsen,
picknicken en zwemmen

De stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen zijn er in 3 verschillende uitvoeringen. Gezamenlijk en ieder voor zich bepalen ze het beeld in deze karaktervolle wijk. De stijl van de woningen, de ligging van de kavels, de inrichting van de omgeving, aan alles is zorg en aandacht besteed. En hoe je precies wilt wonen, dat kun je natuurlijk zelf bepalen. Een uitbouw, een erker, extra dakramen of een dakkapel, de architecten hebben al deze opties ontworpen. Je woont hier straks áán het water, met een riante tuin op het zuiden en twee parkeerplekken op eigen grond. Met deze woningen kies je oor de sfeer en de uitstraling van de jaren ’30, maar ook voor de luxe en het comfort van nu.

Kies voor de uistraling van de jaren ’30 maar voor de luxe en het comfort van nu

Of kies uit één van de drie andere type woningen

Moderne eengezinswoningen

Woningtype:
Model C

Een moderne eengezinswoning met de entree en de keuken aan de straatzijde. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. Op de ruime zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, kun je extra werk-, speel- of slaapruimte creëren. Model C heeft een hoge voorgevel en een lage achtergevel.

Woningtype:
Model D

Een twee-onder-een-kapwoning met de entree aan de zijkant. Dit type is er in een uitvoering met een ruime aangebouwde garage, of in plaats daarvan een carport in de tuin en een ruime berging. Aan de voorzijde van de woning vind je de keuken, terwijl de woonkamer aan de tuin grenst. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een bergruimte. Je kunt zelf beslissen of je een ligbad in de badkamer wilt. De zolderverdieping is uitermate geschikt als bergruimte.

Klassieke twee-onder- een-kapwoningen

Moderne twee-onder- een-kapwoningen

Woningtype:
Model E

Een twee-onder-een-kapwoning met de entree aan de zijkant. Dit type is er in een uitvoering met een ruime aangebouwde garage, of in plaats daarvan een carport in de tuin en een ruime berging. Aan de voorzijde van de woning vind je de keuken, terwijl de woonkamer aan de tuin grenst. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een bergruimte. Je kunt zelf beslissen of je een ligbad in de badkamer wilt. De zolderverdieping is uitermate geschikt als bergruimte.

Nieuwsgierig naar de details van de woningen?

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte worden gehouden, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

Makelaar

Bakker Schoon
Dorpsstraat 573
1723 WD Noord-Scharwoude
T: 0226 - 34 34 55
info@bakkerschoon.nl
bakkerschoon.nl

Makelaar

Vlieg Makelaars OG
Stationsplein 25
1703 WD Heerhugowaard
072 - 571 71 44
heerhugowaard@vlieg.nl
vlieg.nl

Ontwikkeling en realisatie

Smit's Bouwbedrijf BV
Parallelweg 8
1948 NM Beverwijk
0251- 27 77 77
sbb@smitsbouwbedrijf.nl
smitsbouwbedrijf.nl

Volg ons op Facebook

Volg alle ontwikkelingen van Westerdel Langedijk op onze Facebook pagina.